سالهای زیادی میشه که قصد راه اندازی یه کسب و کار کوچیک برای خودم رو دارم که پس از مدتی تصمیم گرفتم با کمک خانواده یه مرغداری کوچیک رو راه اندازی بکنم. برای اینکار در یکی از زمین های بایر خودمون در خارج از شهر مجوز ساخت و ساز گرفتیم و همون اول کار برای گرفتن مجوز مرغداری اقدام کردیم. شرایط مختلفی رو برای مجوز مرغداری کوچک گفتن که خوشبختانه امکان مهیا کردن همه ی این شرایط بود و با توجه به اینکه زمین هم بر جاده بود از این نظر هم مشکلی نداشتیم و تونستیم راحت مجوزر اولیه رو بگیریم. مجوزر در چندین مرحله انجام میگیره و هر مرحله بازرسها برای بررسی دقیق شرایط به محل مرغداری مراجعه میکردن .

شرایط رو جوری در نظر گرفتیم که بازرسها هر وقت که می خوان بیان و شرایط رو بررسی کنن و از این جهت مشکلی نداشته باشن. محل مرغداری باید چندین ساختمان مختلف داشته باشه که عبارتند از ساختمان اداری ، ساختمان نگهداری غله ، دفتر دامپزشکی و خوب سالن نگهداری طیور . سالن نگهداری طیور هم با توجه به هدف ما به 3 سالن مختلف با توجه به سن پرنده ها تقسیم بندی میشد که بر این اساس اقدام به ساخت سالن کردیم .

همینطور چند کانکس هم برای نگهبان ها و افراد شاغل در مرغداری قرار دادیم که قرار بود به صورت شیفتی در مرغداری شب ها باشن . توجه به بهداشت از دیگر مواردی بود که من تاکید زیادی روی اون داشتتم و با توجه به اینکه تعداد زیادی رو دیده بودم که ورشکست شده بودن و تو اینکار شکست خورده بودن ، خوب ابدیده بودم و تمامی جوانب احتیاط رو حفظ کرده بودم .

یک دامپزشک بسیار با تجربه هم به عنوان دامپزشک مجموعه استخدام کردیم که در طراحی سالن هم بسیار ما رو کمک کردن . از طرفی دیگه با یک تیم طراحی که به سیستم های مدرن اندازه گیری المان های مختلف تهویه هم دسترسی داشتن و از تهران پیداشون کرده بودیم برای طراحی صحیح تهویه ی سالن وارد مذاکره شدیم تا سیستم تهویه ی مناسبی رو راه اندازی کنیم.

یه جوری کار رو شروع کردم که مثل این بمونه که میخوام پیشرفته ترین و مدرن ترین مرغداری منطقه رو بزنم . هدفم بزرگترین نبود ، بلکه هدفم مدرن ترین بود تا بیشتری رادمان رو از زمین کوچیکم بتونم بگیرم .

فن های مدرن خریداری شدن ، سیستم گرمایش با استفاده از جت هیتر هایی هستن که دوگانه سوزن ، سیستم دانخوری و آبخوری و . همه به صورت اتوماتیک در نظر گرفته شدن تا ارتباط اپراتورها با طیور به حداقل برسه و سلامت طیور به مقدار زیادی حفظ بشه .

فرایند مجوزگیری هم کم کم داره تموم میشه و تو نوشته ی بعدی بیشتر براتون از فرایند راه اندازی و مراحل جوجه ریزی تو سالن صحبت خواهیم کرد.

تا حالا به بهترین نژاد های مرغ گوشتی فکر کردید؟

دستگاه جوجه کشی دسته دوم بخریم ؟

مرغ داری و نیازهای راه اندازی یک مرغداری کوچک

رو ,مرغداری ,هم ,سالن ,، ,اندازی ,توجه به ,راه اندازی ,با توجه ,در مرغداری ,تهویه ی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مراحل تولید فرش ماشینی خواهر یعنی عشق، عشق یعنی خواهر بهترین دعانویس ایران,09120539720 تشریفات عروس دست نوشته های یک بانو حفاظ ایران|تولید کننده حفاظ شاخ گوزنی دانشنامه ایران روانشناس اموزش کامل تایپوگرافی استور 365